Henk Grim in “De Tafel van Twee”

Zondag 4 januari is er weer een aflevering van het maandelijkse radioprogramma van omroep Groesbeek, de Tafel van Twee.

Bij NEC is in 2014 veel gebeurd. Een degradatie, het weggaan van veel spelers en ontslagen in de leiding en technische staf. Onlangs heeft Henk Grim te verstaan gekregen dat er geen plaats meer voor hem is. Henk vertelt. Eén van de nieuwe (Groesbeekse) wethouders is aanwezig en wel Sylvia Fleuren. Een gesprek over haar ambitie. Pjotr van de Horst van de Groesbeekse Ondernemingsvereniging (GOV) zal aanwezig zijn om te praten over de activiteiten in 2015.

De redactie van het programma hoopt erin te slagen een vertegenwoordiger van de Stekkenberg voor de microfoon te krijgen om eens te praten over de ontwikkelingen op de Stekkenberg. Chris Dijkhuis verzorgt de column en niemand minder dan Dick van Altena zorgt voor de muzikale omlijsting. Presentatie Gerrie Janssen en John Peters.

U bent welkom in de foyer van de Mallemolen van 11.00 uur tot 13.00 uur. De koffie en thee staan als vanouds voor u klaar.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

John dan nodig je Hans Peters uit hij weet best veel over de stekkenberg of Broer de Boes en doe niet geheimzinnig

stil aan de overkant

Henk Grim heeft gewoon gefaald bij NEC, dus begrijelijk dat hij moet vertrekken. Na het vertrek van Carlos Aalbers is er geen fatsoenlijke speler meer naar de Goffert gekomen, terwijl er toch voldoende talenten in de regio op zijn gestaan. Hendriks (A’29) Van Veen (JVC / OSS)enz…. Maar ja… een reisje op kosten van NEC naar het buitenland om “spelers te scouten” is natuurlijk veel leuker als ze om de hoek te halen.

wpDiscuz