Elfde pronkzitting in De Mallemolen

Zaterdag 17 januari 2015 vindt de 11e editie van de pronkzitting plaats in De Mallemolen.

Pronkzitting_Mallemolen-Rechtenvrij-DGB

Elf jaar geleden nam De Mallemolen het initiatief om de pronkzitting nieuw leven in te blazen, en met succes. Vele buutreedners en artiesten, zowel landelijk al lokaal bekend vonden hun weg naar dit evenement. De zittingen waren voorgaande jaren in no time uitverkocht.

Een scala aan buutreedners zoals Andrew Helder, Wim ’t Olliepitje, De Geraniumkiekers, Jo Schoofs en Kitty Goverde treden op. Maar ook artiesten en carnavalsschlagergroepen als Arm Snuutje, Alt van Huus, Maurice Nillessen, ’t Zeivertropke en CV Trek mar Dur zullen vanaf 20.11 uur hun opwachting maken in het bijzijn van Prins Ummenie den 55e Harm Wijnhoven en Prinses Henriette Kuppen. Als afsluiting van de 11e editie van de pronkzitting zal er een special act op het programma staan.

Het belooft wederom een ouderwets gezellige en bonte avond te worden. Zoals alle jaren ligt de presentatie in handen van Bas Wegh. Voor de muzikale omlijsting zorgt het feestorkest Oajum Zat. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de receptie van De Mallemolen. Voor meer informatie: Telefoon 024-3976360www.mallemolengroesbeek.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
piet

Altijd gezellug,gaan er al jaren heen

De nachtboswachter

Piet gezelligheid kent geen tijd.

wpDiscuz