Vanavond “Schlagerkoorts” in De Linde

Vanavond (zaterdag 10 januari) wordt in De Linde “Schlagerkoorts” gehouden. Waar jarenlang het schlagerfestival de onbetwiste aftrap van het Groesbeekse Carnaval was, geldt sinds vorig jaar Schlagerkoorts als de ultieme opwarmer voor het fenomeen Groesbeeks Schlagerfestival.

Een initiatief van Micky Haerkens en Frans Derks jr. is in 2014 zeer enthousiast ontvangen. Schlagergroepen zingen 1 of 2 carnavalskrakers van andere carnavalsvereningingen. Dat zorgt voor geweldige kruisbestuivingen, want wie heeft er nu niet een kraker van een andere groep of CV die hij maar wat graag op zijn of haar naam zou hebben gehad staan. Vanavond krijgen CV’s de unieke kans om hun favoriete schlager te zingen van een ander. Zij kruipen dus letterlijk in de huid van een andere CV. Ook is het toegestaan om ook met 2 generaties een schlager te zingen. Vader zoon, moeder dochter, etc.

Vooral nu er weer heel duidelijk een wisseling van de wacht is met maar liefst 7 nieuwe deelnemers, leent Schlagerkoorts zich uitstekend om ervaring op te doen om voor een groot publiek op te treden. Het heeft er alle schijn van dat we ons voorlopig dus nog geen zorgen hoeven te maken over het deelnemersveld.

Om 21:30 uur gaat de zaal open en vanaf 22:15 uur zijn de eerste artiesten op de Fielups TV. De toegang is voor iedereen gratis en zelfs onze Prins Harm Ummenie d’n 55e geeft kort na het middennachtelijk uur acte de presènse. Jullie zijn allemaal van harte welkom. Tot vanavond!Tags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Carnaval 2015

Ik vond er niet zoveel aan

De nachtboswachter

Had je thuis moeten blijven.

wpDiscuz