Afscheid wethouders Spaan en Giesbers

Vrijdag 16 januari nemen oud wethouders Pim Spaan en Theo Giesbers afscheid als collegeleden van de voormalige gemeente Groesbeek.

Giesbers (VOLG) was 13 jaar wethouder in de oude gemeente Groesbeek, Spaan (PvdA) 9. Inwoners zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Het vindt plaats in café-zaal De Linde aan de Cranenburgsestraat 33 in Groesbeek. Aanvang 16.00 uur.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
boersteeg

Ik hoop dat er geen hond heen gaat

stom

Honden mogen da ook niet naar binnen 🙂

De nachtboswachter

Nou ik was er wel even naar toe gegaan om Theo te danken voor de vele goeden dingen die hij gedaan heeft.zo wel voor de school als de politiek.

willy

Boersteeg een hond komt ook niet binnen,dan hoef jij er ook niet naar toe,jammer he.

voi.jer

THeo,
Jammer dat je de politiek gaat verlaten?? jij had ook een luisterend oor voor de gewone man, en ook voor de natuur…En nu zelf gaan genieten van wat je bereikt hebt in… GROESBEEK….
Bedankt!!!!!!!!!!!!
P.S.de uilen en de slangen overleven het wel.

Met vriendelijke groeten.

ENNE VOI>JER

Natuurvrienden

De reactie van de nachtboswachter vind ik de mooiste tot nu toe. Hij reageert wel vaak op degroesbeek.nl maar ik vind zijn stukjes hartstikke leuk en veel mensen op deze site kunnen daar nog iets van leren! Jammer dat dat hij zoveel kritiek krijgt van lieden die hem schijnbaar heel goed kennen en het niet altijd eens zijn met zijn reacties.

Nachtboswachter de groeten van hardloopgroepen.

Aanwezig

Prachtig om te zien met hoeveel vuur en passie Theo Giesbers ook op zijn afscheid aanwezig was. Super! Laat hem een voorbeeld zijn voor de nieuwe wethouders!

henk

Nou wat een mooie stukjes
mijn dochter van 5 kan het beter

Marie

Volg je hart en sloop de Zoma

De nachtboswachter

Marie stukje nostalgie zou zonder zijn veel mensen zijn er voor dat het blijft.

wpDiscuz