Film en seniorenlunch in De Mallemolen

Op zondag 25 januari zijn er 2 activiteiten in De Mallemolen.

Film

Een nieuw jaar, nieuw geluid en nieuwe beelden. Zondag 25 januari wordt er in De Mallemolen door Jan Driessen drie films vertoond. Er wordt een treinreis gemaakt door Siberië, een rondreis door Mongolië en een bezoek aan de stad Peking. We bezichtigen het grote plein van De Hemelse Vrede, wandelen over de Chinese Muur en brengen een bezoek aan de Lama Tempel. Vervolgens gaat de reis verder met een bezichtiging van de Bell Tower en een Utong (straat in een Chinese volkswijk). Tot slot gaan we naar het Zomen Paleis, het buiten verblijf van de Chinese Keizers. Elke film duur ongeveer 30 minuten. Aanvang 11.00 uur tot 13.00 uur. De toegang bedraagt € 2,00 inclusief een kopje koffie.

Seniorenlunch

Op zondag 25 januari wordt er in De Mallemolen weer een seniorenlunch gehouden. Het betreft een ruim twee uur durend gezellig samenzijn voor senioren. De lunch bestaat uit een gevarieerd warm buffet met heerlijke gerechten. Deelnemers hieraan kunnen zich tot uiterlijk vrijdag 23 januari 12.00 uur opgeven bij de receptie van De Mallemolen of telefoon 3976360. Ook ligt er bij de receptie van De Mallemolen een inschrijvingslijst klaar. De kosten voor de lunch bedragen € 9,95. Deze sfeervolle lunch begint om 12.00 uur en is een initiatief van De Mallemolen en de KBO. Iedereen is van harte welkom.

Meer info: www.mallemolengroesbeek.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Film en seniorenlunch in De Mallemolen

Reageren is niet toegestaan.