Kindervoorstelling “Jungle Book” in Cardo

Op woensdag 21 januari is er een kindervoorstelling in het Groesbeekse Cardo theater.

Jungle Book persfoto. Foto en rechten: Boy Hazes.

Jungle Book persfoto. Foto en rechten: Boy Hazes.

Ruim een kwart eeuw geleden schreef de Engelse auteur Rudyard Kipling een verzameling oerwoudverhalen die hij bundelde in The Jungle Books. Sindsdien zijn deze verhalen talloze malen bewerkt en verfilmd. Jong en oud is bekend met de avonturen van het mensenjong Mowgli die opgroeit in het oerwoud te midden van de wolven.

OpusOne heeft ‘Jungle Book’ al in 1996 bewerkt tot een spetterende theatervoorstelling; het behoort tot de hoogtepunten binnen het repertoire van dit populaire gezelschap. In een gloednieuwe en eigentijdse setting kan iedereen nu weer meeleven met de avonturen van Mowgli, zijn rondborstige vriend Baloo de Beer en de ranke panter Bagheera.

Mowgli is op zijn hoede voor de Apenbende en vooral voor de tijger Shere Khan, met wie hij een fel gevecht voert. De grootste strijd voert Mowgli echter met zichzelf. Zal hij, de koning van de jungle, ooit terugkeren naar de mensenwereld?

Info

Wie: Junglebook
Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode, Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Wanneer: Woensdag 21 januari 2015
Aanvang: 14.30 uur, zaal open vanaf 14.00 uur
Kaarten : kinderen t/m 12j: € 12,50; overigen € 17,50
Voorstelling: Kindervoorstelling

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kindervoorstelling “Jungle Book” in Cardo

Reageren is niet toegestaan.