Officiële bekendmakingen gemeente gaan digitaal

Sinds 15 januari 2015 is de Verordening elektronische kennisgeving gemeente Groesbeek 2015 van toepassing. Officiële bekendmakingen worden vanaf die datum op www.overheid.nl gepubliceerd en niet meer op de gemeentepagina in het huis-aan-huisblad.

Op de gemeentepagina publiceren we vanaf nu geen volledige teksten meer, maar leest u in de rubriek Mededelingen op welke adressen de bekendmakingen van de afgelopen week (of in het geval van De Rozet twee weken) betrekking hebben. De volledige bekendmaking kunt u opzoeken op zoek.offcielebekendmakingen.nl of inzien in het gemeentehuis in Groesbeek.

Rechtsgevolg

Voorheen was het zo dat bekendmakingen op de gemeentepagina rechtsgevolg hadden. Dat is nu niet meer het geval. Alleen aan de publicatie op www.officielebekendmakingen.nl kunnen rechten worden ontleend.

Emailservice

Wilt u automatisch op de hoogte gebracht worden van alle bekendmakingen in de gemeente of bij u in de buurt? Zoals bijvoorbeeld aangevraagde en verleende vergunningen? U kunt zich snel en makkelijk laten informeren door u aan te melden voor een gratis e-mailservice bekendmakingen op https://zoek.overheid.nl/.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente GroesbeekTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Pietje

Fietspad door het bos ?

wpDiscuz