Wiebo Kersten (Sociaal Groesbeek) in “Dorpsplein”

Zondag 25 januari vindt er weer een uitzending van het praatprogramma het Dorpsplein plaats.

Wiebo Kersten is dan te gast. Hij is een nieuw raadslid van Sociaal Groesbeek, de grote verkiezingswinnaar van 19 november. Presentator John Peters stelt deze tweede raadslidman aan de luisteraar voor. Natuurlijk een gesprek over de activiteiten van deze partij de komende vier jaren en de personele situatie in de fractie.

Verder zullen zijn ambitie, raadslidkwaliteiten aan bod komen. Gaan wij van hem horen? En wat doet hij in Groesbeek nog meer? En vooral ook: hoe gaat het op dit moment intern met de partij? Naar aanleiding het raadsvoorstel over de nieuwe gemeentenaam gaf de partij zelf aan dat er intern wat conflicten zijn ontstaan. Daarover zeker het laatste nieuws!

Het programma is te beluisteren van 13.00 tot 14.00 uur (herhaling dezelfde dag om 18.00 uur).

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 17 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Jammer dat er Conflicten zijn bij deze partij die toch goed op weg was.John werk aan de winkel haal de onderste steen boven.Hans kun je een toelichting geven omtrent dit gebeuren.

Ria Patella

Bij Sociaal Groesbeek gaan ze gewoon kapot aan hun eigen succes. Goede bedoelingen maar uiteindelijk niet capabel genoeg gebleken om het waar te maken. Als je ( te ) hoog vliegt kun je diep vallen

Robert schmitjes

Ik vindt het een goede partij. Ik heb er op gestemd en zal er ook op blijven stemmen.

kenner.

Dit is de laatste raadsperiode voor Sociaal Groesbeek.
De volgende verkiezingen hebben ze geen enkel speerpunt om stemmen te halen.
Deze keer was de naam Groesbeek hun item en door voor te stemmen hebben ze meegedaan aan kiezersbedrog.
De duitser zou zeggen: weg von fenster.

Jennifer Janssen

Toch raar dat er mensen zijn die spreken over kiezersbedrog terwijl de meerderheid iets besloten heeft.
SG heeft zichzelf buiten spel gezet en ik hoop dan ook echt dat ze de boel bij elkaar kunnen rapen om op een goede manier terug te kunnen komen.

henk
Moet je dan als partij opstappen als je toch 2200 stemmen hebt gekregen en helaas voor SG dat de meerderheid voor Berg en Dal heeft gekozen? Wat is hier kiezersbedrog aan ? Moet je dan nee zeggen bij een beslissings ronde terwijl de meerderheid toch al voor B&D gekozen heeft? Nee zeg ik, helaas die stap verloren maar er zijn er nog genoeg te winnen. Persoonlijk denk ik dat met name de fractievoorzitter een enorm verlies heeft te verwerken mede omdat hij is blijven gaan voor Groesbeek maar ook een achterban heeft. Kans om wethouder te worden heeft laten schieten… Lees meer »
piet

Zo KENNER is helderziende geworden….fijn dat jij de toekomst kunt voorspellen,dan hoeven wij niet meer af te wachten,we horen het van jou

De nachtboswachter

Henk er valt nog veel te winnen als men niet toe geeft aan sturing van uit Den Haag of provincie.

Jaap

Weer een typische opmerking van SG. Iedereen heeft schuld behalve zij zelf. Iedereen is tegen SG en ondertussen niet begrijpen dat je zelf verantwoordelijk bent voor de situatie. Hans heeft zijn hand overspeeld, niet strategisch gehandeld en moet nu op de blaren zitten. Gelukkig kan Wibo de boel nog wat redden en verdere blunders voorkomen.
Hans heeft letterlijk op alle fronten verloren en is ondanks meer stemmen de grote verliezer van deze verkiezingen.

Robert schmitjes

Wat nu als het Groesbeek was geworden. Dan werd Hans op handen gedragen. en was de partij voor berg en dal onderuit gegaan voor hun blunders. Er zijn nu eenmaal winnaars en verliezers. Dat blijft nu eenmaal zo

henk

Hans heeft zijn eer en doel behouden. Het CDA is de verliezer, als je aan tafel zit met vrienden en je in een uitzending live op TV zegt dat je met Hans wel in zee wilt gaan en als het erop aankomt hem links laat liggen. Hans heeft het 8 jaar prima gered in de raad en nu is Wiebo erbij. Samen sterk.

De nachtboswachter

Democratie.

www.hanspeters.eu

Precies Henk dank je wel voor je support, al wil ik het CDA niet meteen als verliezer noemen. Ik heb me inderdaad 8 jaar lang prima gered in de raad en heb alle vertrouwen in de fractie. Ik moet alleen zelf heel erg wennen en dat heeft nu eenmaal tijd nodig. We zitten in een nieuwe raad, dat is nog aftasten en onze fractie is verandert. Tegen de critici zou ik willen zeggen, fijn dat een ander het beter weet dan ik/ wij zelf.

De nachtboswachter

Hans de Critici weten het meestal beter en dan reageren.onder namen waar je geen touw aan vast kunt knopen.maar onder naam reageren en gewoon zeggen waar het op staat dat durven ze dan niet.ik ben wel blij dat je weer reageert.

Knilles

Daar heeft de nachtboswachter (?) gelijk in.

ben.helder

En weer wordt alleen al de aankondiging Wiebo Kersten in “Dorpsplein” aangegrepen om SG te beschadigen.
Het zegt alles over de grondhouding van deze vooringenomen personen en werkelijk niets over SG.
Je zou haast gaan denken dat men ter rechterzijde van dit politieke geweld behoorlijk bang is voor de invloed van SOCIAAL Groesbeek.
Zullen we eerst eens afwachten wat zondagmiddag brengt dan kun je daarna altijd nog met modder gaan gooien.
Bedenk echter wel dat hij die met modder gooit, zelf vieze handen krijgt.

De nachtboswachter

Leuk gesproken Wiebo en recht van uit je hart ouwe gabber.

wpDiscuz