KVW Groesbeek zoekt opslagruimte

Voor de opslag van onder andere spelmateriaal is het Kindervakantiewerk (KVW) Groesbeek op zoek naar opslagruimte.

KVW_Groesbeek_logo-DGB

“We zoeken hiervoor een ruimte van minimaal 40m2. Deze ruimte moet droog en afsluitbaar zijn. Eventueel willen we hier een maandelijkse vergoeding voor betalen”, schrijft het bestuur van KVW woensdagavond in een mail. Begin januari verscheen er al een oproep op Facebook, maar tot op heden leverde dit nog niets op.

Heeft u zelf een opslagruimte beschikbaar of kent u iemand die voor het KVW een opslagruimte beschikbaar heeft? Bel dan naar 06-22271740 of stuur een mail naar [email protected].

Het is niet de eerste keer dat KVW Groesbeek op zoek moet naar opslagruimte. In 2012 was dit ook al het geval, omdat spullen uit de toenmalige opslagplaats in de basisschool Sionsheuvel weg moesten.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Inwoner Berg en Dal

Hoi,
Misschien is het voormalige dagactiviteiten centrum van Pluryn aan de 7 heuvelenweg iets?
Staat ook maar als kapitaalvernietiging gedeeltelijk leeg.
Succes

Joke

De gemeente geeft 1,8 miljoen uit voor verbouwing om een aantal plaatsen voor wethouders te creƫren, maar heeft geen euro of ruimte voor attributen waarmee jaarlijks 500 kinderen schik van hebben.

grapjurk

Misschien het Zomapand?
Alles wordt hier maar afgebroken en nieuw gebouwd voor supermarkten moet je zien wat er straks allemaal leeg komt te staan als de winkeliers verhuizen naar de overkant in het centrum.

@grapjurk

Kindervakantiewerk gebruikt op dit moment een klein (zeer vochtig) stukje van de ZOMA. In de kelder van het pand staan de spulletjes. Net zoals de hoofdhuurder (Guido Muskens) moet ook KVW het pand verlaten.

Toontje

Wielie Pek het steij zat. Die zit toch altie in ut wald…

De nachtboswachter

Toontje leer schrijven.Joke je hebt volkomen gelijk het stemmen zit er op en men gaat op de zelfde voet door eigenbelang.dit zou ook weer een punt kunnen zijn voor Sociaal Groesbeek.

Gewoon op de gemeente werkplaats , moet toch kunnen.

wpDiscuz