Rob en Emiel (Da’s Sterk) in Cardo

Da’s Sterk is gegarandeerd avondvullend. Dit is namelijk de enige theatervoorstelling met een eerste, tweede én derde helft! Da’s Sterk, toch?

Snel, verrassend en confronterend met een knipoog. Door in één show een combinatie te maken van magic, theatrale acts, stand-upcomedy en cabaret, laten Rob en Emiel u een avond beleven met een intens gevoel van verwondering en sterk vermaak.

Was u al eerder te gast bij Rob en Emiel dan weet u al een beetje wat u kunt verwachten, maar deze keer in overtreffende trap. Bent u nog nooit bij een show van deze heren geweest? Ook u zult de zaal verlaten met de gedachte: ‘Da’s Sterk!’

Rob en Emiel traden met hun shows op in tientallen landen en voor talloze bedrijven en instellingen. Ze waren o.a. te gast bij DWDD, Pauw & Witteman en vele andere programma’s. Ook zijn zij actief ambassadeurs van stichting Make A Wish Nederland en doneren van ieder kaartje een deel aan dit goede doel.

Info

Wie: Rob en Emiel – Da’s sterk
Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode, Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Wanneer: Donderdag 5 februari 2015
Aanvang: 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur
Kaarten : € 17,50
Voorstelling: Zitvoorstelling

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

is maar net wat ge sterk vindt heb ze gezien bij Pauw en Witteman ze kunnen niet tippen aan die jongen die arts is en sinds kort op de tv is.

wpDiscuz