Lee Ho Fook in “De Tafel van Twee”

Zondag 1 februari is er een live-uitzending van het praatprogramma De Tafel Van Twee van Omroep Groesbeek met diverse gasten.

Gerard van Ewijk is voorzitter van de KBO, de bond voor ouderen in Groesbeek. Hij komt eens uitgebreid vertellen wat die KBO nu uiteindelijk allemaal doet en organiseert. Het echtpaar dat in Groesbeek al lange tijd restaurant Lee Ho Fook in Groesbeek runt komt langs om te vertellen over het waarom van het succes in Malden (sinds ongeveer 4 jaar) en de start – zeer binnenkort – van een derde restaurant in het gebouw van het oude Sionshof.

Marijke Teunissen woont aan de Cranenburgsestraat en op haar erf is ook kinderdagverblijf Varkentje Lief gehuisvest. Afgelopen weekend was er open dag bij haar, want Marijke runt daar een zorgboerderij voor oudere (veelal demente) mensen. Daarvoor is veel belangstelling en er is heel bewust een samenwerking met dat kinderdagverblijf. Marijke vertelt hierover.

SOK-voorzitter Willem Thijssen vertelt het laatste nieuws over allerlei carnavals-facetten. Paul Wilbers verzorgt de column en de muzikale omlijsting is in handen van Alt van Huus. Presentatie Gerrie Janssen en John Peters.

Het programma is van 11.00 uur tot 13.00 uur in de foyer van de Mallemolen. Eenieder is er van harte welkom. De koffie en thee staan klaar.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

JOHN kun je ook Chinees praten.

Lulpiep

Leo van Foekkie.. gezellig… China goes Japans…die Chinezen zijn ook van alle markten thuis he…

Lies

Die heeft het goed voor elkaar hier in Groesbeek

wpDiscuz