Koffie met … de fysiotherapeut van Fysio Groesbeek

Steunpunt Mantelzorg MUG organiseert op woensdag 18 februari een Koffie met… de fysiotherapeut van Fysio Groesbeek.

U bent tussen 14.00 -15.30 uur van harte welkom in ‘De Mallemolen’ (Kloosterstraat 11, Groesbeek). Er zal besproken worden wat een fysiotherapeut voor mantelzorgers zou kunnen betekenen en natuurlijk omgekeerd. Daarnaast geeft de fysiotherapeut informatie over allerlei speciale behandelingen en is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Bent U er voor een ander? Dan zijn wij er voor U.

Heel wat mensen zorgen onbetaald en langdurig voor een dierbaar persoon die omwille van ziekte, ouderdom of een handicap hulp nodig heeft. We noemen hen mantelzorgers. Mantelzorgers zijn onmisbaar in onze maatschappij en verdienen onze ondersteuning.

Steunpunt Mantelzorg geeft deze ondersteuning door hen o.a. te informeren en hun belangen te behartigen. Koffie mèt… is een initiatief van Steunpunt Mantelzorg MUG en wordt maandelijks georganiseerd met steeds wisselende gasten. De toegang en het kopje koffie zijn gratis. kunt zo binnen komen lopen, om te luisteren, uw vragen te stellen en andere mantelzorgers te ontmoeten!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Steunpunt Mantelzorg MUG (Telefoon 06-13859106) of Stichting Welzijn Groesbeek (024-3974188)

U kunt dan vragen naar Marjon Galdermans. E-mail: [email protected]
Regio Millingen aan de Rijn: Thea de Wijse, 0481-431105. E-mail: [email protected]

U bent als mantelzorger van harte welkom!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Vraag me af of een ieder nog wel echt geholpen gaat worden in de toekomst.met Fysicotherapeut behandelingen gezien de zorg in andere handen komt.merk wel dat veel oudere zo iets hebben van als ik maar niet te veel bij moet betalen.dat is geen goede ontwikkeling.van die tweehonderdtwintig miljard die we Griekenland als het ware geschonken hebben hadden we veel dingen kunnen realiseren voor onze oudere mede burgers.zal Mark Rutten straks ook in een bejaarde huis de hele dag zijn pamper aan moeten houden.

wpDiscuz