Reünie-optredens Montana Red Dog en Fen Temple

Zaterdag 9 mei zal Montana Red dog een eenmalig reünie-optreden verzorgen in OJC Maddogs te Groesbeek.

Archieffoto Montana Red Dog. Rechten: Mélanie Jansen.

Archieffoto Montana Red Dog. Rechten: Mélanie Jansen.

De bluesformatie heeft van 1989 tot 2004 opgetreden in binnen- en buitenland in verschillende samenstellingen, met Groesbeek als uitvalsbasis. Ook zal de Nijmeegse band Fen Temple voor de gelegenheid een reünie-optreden doen. De kaartverkoop is inmiddels gestart via de webshop.

Montana Red Dog en Fen Temple

Onder leiding van Paul ‘Triesto’ Geelen zullen 2 versies van Montana Red Dog acte de présence geven. De laatste samenstelling met Will Brouwers, Rene Broeders, en Arie Arts en de avond zal afgesloten worden door de versie met mede oprichters Huub Baar en Rob Elisen, aangevuld met Lude Bakema die ook enige jaren onderdeel was van deze band. Enige kruisbestuivingen tussen deze twee formaties mogen natuurlijk niet ontbreken. De mannen zullen weer als vanouds shufflen, boogie-en en rocken. Dat belooft een bijzonder gezellige avond te worden voor muziek liefhebbers.

Ook is Fen Temple uit Nijmegen bereid gevonden om voor deze gelegenheid de plectrum en sticks ter hand te nemen. De bands hebben samen menig feestje gevierd op het podium en mogen daarom zeker niet ontbreken.

Kortom: twee exclusieve reünieoptredens – of eigenlijk drie! Open: 20.00 uur, aanvang: 21.00 uur. Meer informatie op www.ojcmaddogs.nl.

Tickets

Tickets in de voorverkoop: € 4,- (incl. servicekosten). Op de avond zelf is de entree € 5,-, mits nog niet uitverkocht. Er zijn slechts 150 tickets beschikbaar. Tickets via deze link.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Best goede Bluesformatie of nie groesbekse blues fanaten.

wpDiscuz