De Gelderlander in “Dorpsplein”

Zondag 8 februari staat de regio-editie van het Rijk van Nijmegen van dagblad De Gelderlander centraal in het praatprogramma van Omroep Groesbeek; het Dorpsplein.

Op bezoek is Jacqueline de Bekker. Zij is chef van de editie Nijmegen en omstreken en heeft hierin een eindverantwoordelijkheid. Presentator John Peters praat met haar over de inhoud van de editie en vooral over de berichtgeving over de regio (dus ook Groesbeek) en de verdeling daarvan.

Met haar collega Vincent Ceulemans verzorgt zij sinds kort elke zaterdag een speciale rubriek waarin aangegeven wordt waarom over een bepaald onderwerp niet geschreven wordt. En dan gaat het over de integriteit van de krant. En de toekomst van deze krant zal ook aan bod komen in relatie tot (regionale) weekbladen en de digitale media.

Het programma is te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur (herhaling dezelfde dag om 18.00 uur)

N.B. Op carnavalszondag is er geen “Dorpsplein”.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 februari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Wat moeten we met deze krant, altijd maar negatief over Groesbeek.

truus

Zou eindelijk Nijmegen en Groesbeek mee gaan tellen voor de Gelderlander?

henk
Ik heb/had de digitale krant al opgezegd. maar ze halen nog steeds elke maand €13 euro automatisch af, kun je weer bellen 15 min. voordat je iemand aan de lijn hebt, weer uitleggen dat ik al 3 maanden gestopt ben, bedrag wordt weer terug gestort, maar dan storten ze weer 1 cent te kort, krijg ik een aanmaning van 0.01 cent terwijl het een automatische incasso is. Wat een K*T krant, waardeloze service en Groesbeek inderdaad altijd negatief weg schrijven en zeker in de tijd van de verkiezingen en Naam. Ik hoop dat iemand reageert van de Gelderlander en nu… Lees meer »
wpDiscuz