Geslaagde open dag bij het Inloophuis Groesbeek

Dinsdag 3 en woensdag 4 februari stonden bij het Inloophuis Groesbeek geheel in het teken van Wereldkankerdag.

Het startsein hiervoor werd gegeven op de weekmarkt in Groesbeek met het uitdelen van ‘doorgeefrozen’. Intratuin Malden doneerde hiervoor 250 mooie rode rozen. De doorgeefroos, het woord zegt het al, is een roos om door te geven aan iemand die met kanker geconfronteerd wordt of is geweest.

Ook op de drukbezochte open dag, woensdag 4 februari, werden doorgeefrozen uitgedeeld in het Inloophuis. Het geven van een roos aan iemand die je lief is, zorgde voor verhalen en emoties bij gevers en ontvangers: kanker raakt ons allemaal. Ook het verhaal en lied van Dirk Wollenberg, die samen met 2 vrienden te gast was bij het Inloophuis, zorgde voor ontroering.

Wim Awater van Monuta Charity Fund overhandigt de cheque aan Sandra Bloks van Inloophuis Groesbeek.

Wim Awater van Monuta Charity Fund overhandigt de cheque aan Sandra Bloks van Inloophuis Groesbeek.

Op Wereldkankerdag heeft het Inloophuis financiële bijdragen ontvangen van het Monuta Charity Fund en Stichting Roparun. De heer Wim Awater van het Monuta Charity Fund kwam op 4 februari persoonlijk naar het Inloophuis Groesbeek om een cheque van 2.200 euro te overhandigen. De heer Michael Beenhakker, directeur van Stichting Roparun bevestigde: “Vanuit de opbrengst van de Roparun stellen wij een bedrag van 6.500 euro ter beschikking aan het Inloophuis Groesbeek. We zijn blij dat we op deze manier het belangrijke werk dat het Inloophuis verricht kunnen ondersteunen.” Het Inloophuis zal deze bijdragen besteden aan de inrichting, met name kunnen we nu de sfeer van de stilteruimte gestalte geven.

Het Inloophuis Groesbeek is ontzettend blij met de ondersteuning vanuit deze organisaties en met alle mensen in en om Groesbeek die ons een warm hart toedragen. Heeft u de open dag gemist? Ook nú bent u welkom! Inloophuis Groesbeek, De Mallemolen, Kloosterstraat 11, 6562 AT Groesbeek (di en do 11.00-16.00 uur, woe 13.00-21.00 uur).

Voor informatie over activiteiten en/of vrijwilligerswerk:
Tel: 024-675 6071, [email protected], www.inloophuisgroesbeek.nl. Het Inloophuis is er voor mensen met kanker of een andere ernstige ziekte en hun naasten. Iedereen uit Berg en Dal, Groesbeek, Millingen aan de Rijn, Beek, Ubbergen, Ooij, Leuth, Kekerdom, Heumen, Malden, Mook, Molenhoek, Middelaar, Milsbeek, Gennep, Ottersum is welkom. Wij bieden informatie, ontspanning, activiteiten en ondersteuning op het gebied van zorg, welzijn, beweging, voeding, zingeving, werk, financiën, uiterlijke verzorging, mantelzorg en nog veel meer.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 februari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Geslaagde open dag bij het Inloophuis Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.