DJ Ben Liebrand in Cardo Groesbeek

Op 6 maart komt DJ Ben Liebrand naar het Groesbeekse Cardo Theather voor een 3 uur durende set.

Ben_Liebrand_Persfoto-DGB

Geboren Nijmegenaar Liebrand wordt internationaal beschouwd als één van de grondleggers van de dance scene. Niet alleen is hij een groot voorbeeld geweest voor vele huidige Nederlandse top DJ’s, ook internationaal heeft Liebrand een grote naam. Zo werkte hij voor en met Armin van Buuren, Sting, Phil Collins en Salt ’n Peppa.

Liebrand maakte zijn radiodebuut in 1983, met het Veronica Radio programma In The Mix, dat op vrijdagnacht/zaterdagochtend tussen 2 en 3 uur werd uitgezonden. Dit programma was het eerste radioprogramma waarin non-stop dansmuziek gemixt werd zonder de tot dan toe gebruikelijke dj voice-overs.

Door de jaren heen is Ben Liebrand zijn radio mixes blijven maken, waaronder de bekende jaarmix, en treedt hij nog regelmatig op om zijn mixes te laten horen of bezoekers te laten genieten van 70’s-80’s en 90’s dansmuziek.

Tegenwoordig woont hij in Canada maar wilde de kans om in zijn geboortestreek te draaien niet voorbij laten gaan. Drie uur lang dansmuziek van Grand Master Mix Ben Liebrand!

Info

Wie: Grand Master Mix Ben Liebrand
Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode, Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Wanneer: Vrijdag 6 maart 2015
Aanvang: 21.00 uur, zaal open vanaf 20.30 uur; eindtijd 24.00 uur
Kaarten : € 12,50 (Klik hier om online kaarten te kopen)
Voorstelling: Dance

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 februari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on DJ Ben Liebrand in Cardo Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.