Junior Masterchef bij Montessori College in Groesbeek

Op Woensdag 25 februari vindt er een Junior Masterchef kookwedstrijd plaats bij het Montessori College in Groesbeek.

Junior_Masterchef_Groesbeek

Vanaf 15.00 uur gaan tien leerlingen koken voor een jury van twee koks uit Groesbeek en twee docenten en natuurlijk voor de door hen uitgenodigde gasten.

De afgelopen maanden hebben leerlingen uit het eerste en tweede jaar van het VMBO de kans gekregen om kooklessen te volgen bij Sonja Edelaar. In zes lessen leerden de leerlingen om een gezonde maaltijd te maken. Aan het einde van elke kooklesserie was er een kookwedstrijd.

De tien beste leerlingen gaan nu strijden voor de titel beste Junior Masterchef van het Montessori College. Ze gaan twee gezonde gerechten zo lekker mogelijk klaar maken. Twee chefs uit Groesbeek gaan rond 18.30 uur de gerechten van de leerlingen proeven en beoordelen.

De kandidaten zijn: Lieke Berendsen, Pine Campschreur ,Tom Coenen, Dirk Ebbers , Ryan Lastdrager, Renée Menting, Lisa Smits Thobias Spiessens, Yaro van Rosmalen en Yvet van den Brink.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 februari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Junior Masterchef bij Montessori College in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.