Jasper Zuidwijk in “De Tafel van Twee”

Zondag 1 maart is er weer een radio-uitzending van Omroep Groesbeek: De Tafel van Twee. Een live-programma.

Geert Willems van de Gelderlander is te gast. Hij begint met een collega vrijdag 13 maart met een live praatprogramma vanuit de Mallemolen. Het is de bedoeling dit maandelijks te doen. Hij vertelt over de opzet ervan en de presentatoren vragen hem natuurlijk of het een directe concurrentie wordt van de Tafel van Twee!

Jasper Zuidwijk mag wel een icoon van de Treffers genoemd worden. Hij maakt al jarenlang deel uit van de selectie en hij is wat dat betreft met zijn laatste seizoen bezig. Een openhartig gesprek is te verwachten. Ex-wethouder Theo Giesbers treedt in het programma nu op als kersverse voorzitter van de STER. Wat beoogt hij? Erik Weijers is sinds kort wethouder. Hoe is zijn start geweest en welke plannen heeft hij. Hij komt het vertellen.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door een pianovirtuoos uit Groesbeek: Lisette Cillessen. De column wordt deze maand verzorgd door CDA-topman Rob Verheijen. Presentatie Gerrie Janssen en John Peters. Regie Huub Arents.

U bent welkom in de Mallemolen van 11.00 uur tot 13.00 uur. Koffie en thee hoeft u niet mee te brengen. Krijgt u van de Mallemolen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 februari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Jasper Zuidwijk in “De Tafel van Twee”

Reageren is niet toegestaan.