Officiële opening Repair Café Groesbeek

Op zaterdag 14 maart wordt het Repair Café van Groesbeek officieel geopend. Tevens zal die dag de Jeu de Boulesbaan aan de Spoorlaan in gebruik worden genomen.

Repair_Cafe_officiele_opening_2015-DGB

Het Groesbeekse Repair Café, gevestigd in het gebouw “Inloop Op de Paap”, bestaat al enige tijd. Steeds meer inwoners van het heuveldorp maken gebruik van de mogelijkheid om daar verschillende spullen te laten repareren. Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag.

In de afgelopen maanden zijn er al diverse klanten tevreden gesteld. Of het nu gaat om een kapotte fiets, stofzuigers, staafmixers, andere elektronisch kleingoed reparaties of computer problemen; bij het Repair Café is er over het algemeen wel wat aan te doen.

Elke tweede zaterdag van de maand is het café van 13:00 uur tot 16:00 uur geopend. Iedereen is welkom, ook al heeft u niets te repareren. Dan neemt u gewoon een kop koffie of thee, of men kan helpen bij een reparatie van iemand anders

De opening op 14 maart wordt verricht door burgemeester Harry Keereweer. Voor meer informatie over het Repair Café kunt u terecht op op de Facebook pagina.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 februari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Gefeliciteerd piet

Peter P

Kei goed initiatief! Van weggooien wordt alleen van Kesteren rijk.
Samen reparen en ontmoeten is een grotere rijkdom.
Veel plezier met de opening!

wpDiscuz