Lezing over de toekomst van de wereldleraar

Op dinsdag 10 maart wordt in cultureel centrum De Mallemolen te Groesbeek een lezing gehouden over de komst van Maitreya, de Wereldleraar voor de Nieuwe Tijd.

Poster_lezing_Wereldleraar-DGB

De lezing gaat over het bestaan van ‘verlichte’ mensen op aarde, de Meesters van Wijsheid. Zij begeleiden de ontwikkeling van de mensheid van achter de schermen. Het gaat echter niet goed met de wereld. Daarom is besloten dat de Meesters naar de wereld van alledag terugkeren, onder leiding van de verst gevorderde Meester, Maitreya. Hij zal zeer binnenkort naar voren treden, om de mensheid de uitweg uit de crisis te wijzen en te leren hoe wij de samenleving opnieuw kunnen inrichten, zodat voor ieder mens op aarde een gelukkig bestaan mogelijk wordt. Samen delen van alles wat de aarde voortbrengt is de oplossing.

Tijdens de lezing wordt een dvd vertoond van Benjamin Creme, de Schotse kunstschilder en internationaal spreker die het verhaal van Maitreya al 40 jaar in de wereld verkondigt. De lezing wordt gegeven door leden van Transmissiegroep Nijmegen, onderdeel van stichting Share Nederland, een organisatie zonder winstoogmerk. De lezing begint om 20.00 uur. De toegang is gratis (een vrijwillige bijdrage is welkom).

Info

Tijd: 20:00 uur
Door wie: Transmissiegroep Nijmegen
Toegang: gratis (vrijwillige bijdrage)
Meer informatie: www.sharenl.org

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 februari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
wally

Hebben de meester wel lang liggen slapen dat het zo ver is gekomen
verdiep je eens in de paar families op aarde die bijna alles
bezitten wat er maar te bezitten valt en ook
nederland incl brussel naar hun pijpen laten dansen zo niet
zorgenze wel dat de pleuris uit breekt

wpDiscuz