Showgroep van Fanfare Wilhelmina zoekt danseressen

Op donderdagavond 12, 19 en 26 maart om 19.30 uur zijn er open repetities bij de showgroep van Fanfare Wilhelmina aan de Kloosterstraat 7 in Groesbeek.

Showgroep_Wilhelmina-DGB

Alle meiden vanaf 6 jaar die het leuk vinden om te dansen, zijn van harte welkom om naar de open repetities te komen. De instructrices Nicole en Lisette kunnen dan al jouw vragen beantwoorden.

De showgroep van fanfare Wilhelmina is een gezellige club met meiden. Elke donderdagavond is er een repetitie, waarbij de showgroep naar het jaarlijkse themaconcert van Fanfare Wilhelmina toewerkt. Het zou fantastisch zijn als de showgroep uitgebreid kan worden met nog meer enthousiaste danseressen. Op die manier kan er een nieuwe jeugdgroep opgestart worden, en kan de huidige groep versterkt worden!

Ben jij nieuwsgierig geworden? Kijk alvast eens op de website van fanfare Wilhelmina: www.fanfarewilhelminagroesbeek.nl of op de Facebookpagina: Facebook.com/fanwilhelmina. Hier kun je filmpjes en foto’s vinden van de showgroep!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 februari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Showgroep van Fanfare Wilhelmina zoekt danseressen

Reageren is niet toegestaan.