Algemene ledenvergadering HV Woonbelang

Op donderdag 26 maart 2015 houdt HV Woonbelang een algemene ledenvergadering in Sociaal Cultureel Centrum De Mallemolen, Kloosterstraat 11, 6562 AT Groesbeek. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De vergadering begint om 19.30 uur.

Enig agendapunt zal de behandeling en vaststelling van de statuten van HV Woonbelang zijn. U kunt de concept statuten raadplegen op de website www.hv-woonbelang.nl of schriftelijk opvragen bij het secretariaat. Stuur een e-mail naar [email protected] voor de concept statuten in digitale vorm of stuur een brief naar HV Woonbelang, t.a.v. het secretariaat, Pinksterbloemstraat 20, 6578 BD Leuth voor de concept statuten op papier! Uw op- en aanmerkingen en vragen betreffende de concept statuten dient u schriftelijk vóór 19 maart 2015 in te dienen bij het secretariaat.

Huurders Vereniging Woonbelang is ontstaan door een krachtenbundeling van HBV Heumen, HV Het Tegenwicht (Groesbeek) en HBV Het BLOK Ubbergen. HV Woonbelang behartigt sinds 1 januari 2015 de belangen van alle huurders van Oosterpoort en woningzoekenden in het werkgebied van Oosterpoort.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Jan Norp

HV? Ik dacht eerst aan het makelaarskantoor met die naam. Waarom al die afkortingen? Waarom niet voluit Huurdersvereniging? En waarom niet in plaats van Woonbelang Bewonersbelang? Dan denkt de vlag ook de lading.

wpDiscuz