Maria Martens (CDA) in “Dorpsplein”

Zondag 15 maart is Eerste Kamerlid Maria Martens (CDA) te gast in het praatprogramma van Omroep Groesbeek, het Dorpsplein.

Zij is uitgenodigd in het kader van de verkiezingen voor de Provinciale Staten op 18 maart. Van 1999 tot 2009 zat zij in het Europees Parlement en van 2007 tot 2009 was zij delegatievoorzitter van het CDA. Presentator John Peters zal met haar spreken over de verkiezingen van 18 maart en over de betekenis van de provincies in ons land.

Wat betekent dat voor Groesbeek. De uitslag van de verkiezingen bepaalt de politieke samenstelling van de Eerste Kamer. Een instituut dat juist de Tweede Kamer of het kabinet kan terugfluiten. Verder een gesprek over het CDA en haar politieke ambities.

Het programma is te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur (herhaling om 18.00 uur dezelfde dag).

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
www.hanspeters.eu

Ben ik nou jaloers? Nee hoor, maar ik vind het vlak voor de verkiezingen wel in het voordeel van het CDA. Dat is jammer want er staan zeker weten ook Groesbeekse kandidaten op de kieslijst.

lijst 7

Jammer dat John kleur bekend .Vrienden clubje van??? draai….

De nachtboswachter

Maria ga met John in de kerk zitten.kijk daar heeft Hans nou gelijk in.

wpDiscuz