St. Patrick’s Day met live Ierse folkmuziek in OJC Maddogs

St. Patrick’s Day is de nationale feestdag van Ierland. Deze feestdag wordt al jaren over de hele wereld uitbundig gevierd en op zaterdag 21 maart zal dit ook gebeuren in OJC Maddogs.

St_Patricks_Day_Maddogs_2015-DGB

De live-muziek wordt verzorgd door The Highland Sell-Outs (folk traditionals en Irish pub songs). De avond begint om 21.00 uur en de entree is gratis.

St. Patrick’s Day wordt op steeds meer plaatsen op de wereld gevierd, en ook in Nederland heeft deze nationale Ierse feestdag de laatste jaren enorm gewonnen aan populairiteit. Deze dag staat in het teken van de pure Ierse gezelligheid waarbij de bekende Ierse muziek natuurlijk niet mag ontbreken.

The Highland Sell-Outs zorgen voor de live-muziek. Dit Groningse kwartet speelt traditionele folk en ‘Irish pub songs’: van Ierse ballads tot aan de bekende opzwepende nummers zoals ‘The Irish Rover’ en ‘Whiskey in the Jar’. Voor, tussen en na de live-muziek wordt er muziek gedraaid van Dropkick Murphy’s, The Pogues, The Dubliners, Flogging Molly, en ga zo maar door!

Hijs jezelf in toepasselijke kleding (voornamelijk groen, het kan bijna niet gek genoeg!) en kom luidkeels meezingen en genieten! Het feest begint vanaf 21.00 uur, en de entree is gratis.

Voor meer info kijk op www.ojcmaddogs.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on St. Patrick’s Day met live Ierse folkmuziek in OJC Maddogs

Reageren is niet toegestaan.