Oud-premier Van Agt bij het Inloophuis Groesbeek

In de afgelopen maanden heeft een groep gasten van het Inloophuis Groesbeek onder begeleiding van Annet Jacobs gewerkt aan een mozaïek kunstwerk voor onze binnentuin. Dit kunstwerk zal officieel onthuld worden door oud-premier Van Agt opwoensdag 8 april om 15.00 uur. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Mozaïekworkshop

Op donderdag 26 maart en donderdag 2 april van 13.30 tot 16.00 uur geeft Annet Jacobs een voorjaars-mozaïekworkshop in het Inloophuis Groesbeek. Iedereen, met of zonder ervaring, is welkom. U kunt zich telefonisch of per e-mail aanmelden.

Koffieland sponsort het Inloophuis Groesbeek

Het bedrijf Koffieland uit Groesbeek sponsort het Inloophuis in de aanschaf van een koffieautomaat. Wij zijn hier ontzettend blij mee! Komt u binnenkort naar ons toe om een kopje koffie of thee te drinken en een praatje te maken?

Lieke Vullings wint Gelderse Pluk van de Petteflet-prijs 2015

Lieke Vullings, de vaste begeleidster van de maandelijkse wandelingen van het Inloophuis Groesbeek, heeft de Gelderse Pluk van de Petteflet-prijs 2015 gewonnen. Lieke wil met haar plan ‘Bosrijk’, waaraan ook Marcel Kamp en anderen hebben meegeschreven, een echt natuurlijk bos realiseren. Wij feliciteren Lieke met haar prijs! Wilt u ook eens samen met haar wandelen? Elke tweede maandag en vierde donderdag van de maand wandelt zij met gasten van het Inloophuis. Zie www.inloophuisgroesbeek.nl voor actuele data en vertrekplaatsen.

Inloophuis

Onze activiteiten zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Voor informatie over activiteiten en/of vrijwilligerswerk:Inloophuis Groesbeek, De Mallemolen, Kloosterstraat 11, 6562 AT Groesbeek (vrije inloop di en do 11.00-16.00 uur, woe 13.00-21.00 uur). Tel: 024-675 6071, [email protected], www.inloophuisgroesbeek.nl.

Het Inloophuis is er voor mensen met een ernstige ziekte, zoals kanker, en hun naasten. Iedereen uit Berg en Dal, Groesbeek, Millingen aan de Rijn, Beek, Ubbergen, Ooij, Leuth, Kekerdom, Heumen, Malden, Mook, Molenhoek, Middelaar, Milsbeek, Gennep, Ottersum is welkom.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Oud-premier Van Agt bij het Inloophuis Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.