Oproep voor grote schoonmaak in De Horst

Ook in De Horst-Groesbeek worden de handen uit de mouwen gestoken op de Landelijke Opschoondag.

Foto van een eerdere verzameltocht.

Foto van een eerdere verzameltocht.

Tijdens de wijkbijeenkomst Samen Op De Horst van 3 maart 2015 hebben een paar dorpsbewoners het initiatief genomen om als wijk aan te sluiten bij de landelijke schoonmaakdag op de straten en paden van De Horst-Groesbeek.

Zaterdag 28 maart 9:00 verzamelen we bij Dorpshuis De Slenk en na een kopje koffie of thee trekken we erop uit. Met de laarzen en werkhandschoenen aan gaan we, gewapend met grijper en vuilniszak, de dorpskern met het omliggende gebied opruimen. Gemeente Groesbeek ondersteunt de actie door gratis grijpers en zakken beschikbaar te stellen. Bovendien zal de gemeente al het verzamelde zwerfvuil na de actie afvoeren.

Om 12:00 uur gaan we weer terug naar De Slenk waar we kunnen napraten onder het genot van een broodje en een drankje, dat aangeboden wordt door de piepjonge wijkraad Samen Op De Horst.

Geef je op via [email protected], bij de basisschool Op De Horst of bij het Dorpshuis De Slenk. Heb je een bolderkar? Een paar karren zijn wel handig, meldt dit bij je aanmelding. Denk ook aan veiligheidshesjes!

Tot 28 maart! Na een geslaagde actie gaan we op 27 juni weer aan de slag.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Oproep voor grote schoonmaak in De Horst

Reageren is niet toegestaan.