Seniorenlunch en dansavond in De Mallemolen

In het theatercafe van De Mallemolen vindt maandelijks een seniorenlunch plaats. Deze lunch wordt georganiseerd in samenwerking met KBO Groesbeek – De Horst. Zondag 22 maart is er wederom een seniorenlunch. Deelnemers hieraan kunnen zich tot uiterlijk vrijdag 20 maart 12.00 uur opgeven bij de receptie van De Mallemolen of telefoon 3976360.

Ook ligt er bij de receptie van De Mallemolen een inschrijvingslijst klaar. De kosten voor de lunch bedragen € 9,75. Daarvoor krijgt men een uitgebreide lunch met koude en warme gerechten in buffetvorm koffie en thee. De muzikale omlijsting is in handen van en Helen Liebers. Deze sfeervolle lunch begint om 12.00 uur en duurt tot circa 14.00 uur.

Iedereen is van harte welkom.

Ouderwets dansen met orkest “Aldorum”

Op vrijdag 27 maart vindt er weer een gezellige dansavond plaats in De Mallemolen aan de Kloosterstraat. De muziek wordt zoals altijd verzorgt door het Groesbeekse orkest Aldörum. De avond begint om 20.00 uur. De entree bedraagt vier euro en natuurlijk ontbreken de warme hapjes niet. Iedereen is van harte welkom.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Seniorenlunch en dansavond in De Mallemolen

Reageren is niet toegestaan.