Open Tuindag 2015 in Groesbeek; laat je tuin zien!

Op zondag 21 juni 2015 organiseert men voor de 12e keer in Groesbeek, Breedeweg en De Horst de Open Tuindag.

Logo Open Tuindag 2015

Heb jij een tuin die je graag eens aan anderen wilt laten zien? Of een volkstuin waar je trots op bent? Meld je dan aan voor de informatieavond die op maandag 13 april wordt gehouden. Mail naar [email protected] of naar [email protected]. Bellen mag natuurlijk ook: 06-46363598 of 024-3977973.

Voorwaarden?

Zijn er voorwaarden om mee te mogen doen? Eigenlijk niet. Of je nu een mega tuin hebt of een mini-plekje, of hij door een professional is aangelegd of door jezelf, of je nu van plantjes houdt of meer van tuindesign, of het een bloementuin is, een moestuin of je voortuin, wild of precies, kleurrijk of kalm: het gaat juist om de variatie. In de afgelopen jaren hebben de deelnemers al meer dan 50 tuinen laten zien: wellicht is het dit jaar jouw kans!

Aanmelden

Aanmelden moet je natuurlijk zelf doen, maar als je iemand kent met een prachtige of interessante tuin dan horen wij het ook graag. Twijfel je? Een van de organisatoren komt graag langs om de gang van zaken uit te leggen. En op de info-avond kun je ervaringen uitwisselen met mensen die ook enthousiast zijn en al vaker hebben meegedaan.

Tuindag met fietstocht

Ook dit jaar wordt de route tussen de tuinen weer uitgewerkt tot een fietstocht met kaart. Om die reden beperken we de deelname tot tuinen in en rond de kernen Groesbeek, Breedeweg en De Horst. Zo voorkomen we dat de tuinen te ver uit elkaar liggen en de tocht te lang wordt.

Open_Tuindag_2015_Groesbeek_tuin-DGB

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Open Tuindag 2015 in Groesbeek; laat je tuin zien!

Reageren is niet toegestaan.