Plannen voor autorit met Kevers door Groesbeek

Groesbeek moet op zondag 12 april 2015 veranderen in een “Keverstad”. Althans, dat zijn de plannen van enkele Keverrijders.

Annebel_Keverrit_Groesbeek-DGB

Men wil een MS-patiƫnte, die ook nog eens borstkanker heeft, een onvergetelijke dag bezorgen door met een stoet van tientallen Kevers door het heuveldorp te rijden. Men verzamelt om 12:00 uur bij de parkeerplaats van het Canadese kerkhof in Groesbeek.

Op Facebook is er inmiddels een oproep geplaatst en de pagina van het evenement is ook al aangemaakt. Daaruit valt echter op te maken dat de gemeente Groesbeek nog niet op de hoogte is gebracht van de plannen. Veel is er nog niet bekend over de tocht, maar de organisatie voor de Keverrit lijkt in ieder geval in volle gang.

Multiple Sclerose (MS) is een chronische ziekte van het centraal zenuwstelsel. MS is tot op heden niet te genezen, maar de ziekte is wel af te remmen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Kuier.

Geweldig plan. Misschien mogen deze kevers ook wel over het nieuwe betonnen fietspad ..ha.ha.

Inwoner Berg en Dal

Geweldige actie!

bellefante

Geweldig idee

jantje.

Hopelijk wordt het een hele grote stoet Kevers, en een zeeeer mooie dag voor je Annebel!!! Je verdiend het dik en dubbel om eens goed in het zonnetje gezet te worden! Je bent een unieke prachtmeid, met een zeer fijn karakter ondanks alle tegenspoed. Heel veel plezier! psss, heb je wel is een wit Kevertje gegeven. Gr

wpDiscuz