Ronny Ruysdael en Danny Droes naar Cardo

Het levenslied kon dit jaar niet ontbreken in het programma van Cardo Theater. Dus neem de zakdoek mee voor een onvervalste, hartverscheurende en meeslepende meezingavond ter ere van het Nederlandse levenslied.

Ronnie_Ruysdael_promo_foto-DGB

Artiesten van Cardo, levensliedvertolker Danny Droes en top entertainer Ronnie Ruysdael staan op 9 april borg voor een avondje onvervalste smartlappen. Voor wie Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, ooit bezig zag op een podium, zal het duidelijk zijn dat hij een rasartiest is. Iemand die zijn excentrieke tanden in het publiek zet en niet loslaat voordat er zichtbaar sprake is van een feestje.

In januari 2014 presenteerde Ronnie zijn tweede solo-album, getiteld ‘Briljant’. Dit verzamelalbum bevat de leukste en beste liedjes uit de afgelopen jaren, waaronder de hit ‘Eet veel bananen’, een samenwerking met Zanger Rinus (2.000.000 hits op Youtube).

Danny Droes is misschien wel het best bewaarde geheim van levensliederend Nederland. Al tien jaar een aanstormend talent en nog niet moe. Bruiloften, voetbalkantines of het Gelredome (als schoonmaker), Danny geeft altijd alles. Samen met zijn eeuwige vriend en pianist Victor Valentino en zijn meerstemmige Droesettes weten zij elk publiek aan hun voeten te krijgen. Na hun regionale doorbraak vorig jaar bij de talentenjacht ‘the voice of Vortum Mullem” is de weg omhoog eindelijk ingeslagen! Danny zingt graag liedjes van zijn eigen CD , recht uit het hart ( te koop in de betere kringloopwinkels van Nederland). Maar ook voor liedjes van andere grootheden zoals Wolter Kroes en Willeke Alberti draait hij zijn hand niet om.

Info

Wie: Ronny Ruysdael en Danny Droes – Tranen met tuiten
Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode, Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Wanneer: Donderdag 9 april 2015
Aanvang: 20.30 uur, zaal open vanaf 20.00 uur
Kaarten : € 12,50
Voorstelling: Staconcert

Klik hier voor de online kaartverkoop!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Ronny Ruysdael en Danny Droes naar Cardo

Reageren is niet toegestaan.