Mini-concert Rene Froger in Cardo Groesbeek

De Amsterdamse zanger René Froger komt op 23 april 2015 met een avondvullende show van maar liefst 3,5 uur live muziek naar Cardo Theater.

Rene_Froger_Cardo_Groesbeek_2015-DGB

Naast zijn eigen live-band, ondersteund door de zang van The Frogettes is ook Thomas Berge van de partij. Een avond die je niet wilt missen!

Vanuit het café van zijn (muzikale) ouders begon René Froger al op jonge leeftijd met zingen. Hij heeft zo ongeveer alle prijzen gewonnen die in Nederland beschikbaar zijn voor artiesten. Gouden en platina platen, uitverkochte concertreeksen in Ahoy (10x achter elkaar), de eerste artiest die de Kuip vol kreeg en een Lifetime Award voor de verkoop van maar liefst 5.000.000 platen.

Naast zijn eigen succes als zanger was René Froger de initiatiefnemer van gelegenheidsgezelschap De Toppers samen met Gerard Joling en Gordon. Bedoeld als grap groeiden De Toppers uit tot een jaarlijks terugkerend fenomeen met meerdere concerten in een steevast uitverkochte Amsterdam Arena. Nog net voor een nieuwe serie Toppers komt René dus nog naar Groesbeek.

Info

Datum: Donderdag 23 april 2015
Tijd: Zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur (eindtijd 23.30 uur)
Soort: Staconcert
Prijs: € 35,-

Klik hier voor de online kaartverkoop!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Knilles

Mini-concert !!? 3,5 uur lang, volledige liveband met achtergrondzangeressen?

Imke

Ik ben van de partij!!! Superveel zin in.

wpDiscuz