Slagwerkconcert Jubilate Deo

Op zondagmiddag 12 april organiseert de slagwerkgroep van Fanfare Jubilate Deo uit Groesbeek voor de derde maal een slagwerkconcert in zaal De Sleutel in Groesbeek.

Slagwerkconcert_Jubilate_Deo_2015-DGB

Drie slagwerkgroepen uit de regio zullen hun opwachting maken en elkaar ontmoeten in een spetterend slagwerk-drieluik. Het concert zal geopend worden door de slagwerkgroep van Fanfare Jubilate Deo. Zij zullen een zeer gevarieerd en vermakelijk programma brengen. Hierbij zal ook het van het nieuwjaarsconcert bekende Silent Heroes nog een keer ten gehore worden gebracht.

Daarna is het de beurt aan slagwerkgroep Dynamic uit Langenboom. Ook zij zullen zich deze middag van hun beste kant laten zien. Het concert zal worden afgesloten met een optreden van slagwerkgroep Neerbosch-Oost uit Nijmegen. Deze zeer ervaren groep musiceert al jarenlang op hoog niveau en zal ook nu weer willen laten zien wat zij allemaal in hun mars hebben.

Wilt u horen hoe leuk en gevarieerd slagwerkmuziek kan zijn, kom dan op zondag 12 april naar verenigingsgebouw De Sleutel, Bredeweg 71 in Groesbeek. Aanvang van het concert is 14.00, de zaal is open om 13.30 en de entree is gratis.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Slagwerkconcert Jubilate Deo

Reageren is niet toegestaan.