E-Bikedag bij Op de Heuvel

Op dinsdag 12 mei a.s. van 9.00 uur tot 16.00 uur is er voor de fietsende senioren een e-bikedag in en rond het Voorzieningenhart Op de Heuvel, Ericastraat 39 in Groesbeek.

Zowel senioren met een eigen elektrische fiets als senioren, die belangstelling hebben voor een e-bike, zijn van harte welkom! U moet zich wel aanmelden; dat kan tot 28 april 2015. Deelname is gratis!

De fietsersbond, Stichting Welzijn Groesbeek en het regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Gelderland bieden u deze dag aan in samenwerking met de gemeente Groesbeek. Zo willen wij mensen helpen zo lang mogelijk zelfstandig, veilig en plezierig te blijven fietsen. U ontvangt een uitgebreide informatiemap en deelnemerscertificaat, er wordt gezorgd voor koffie, thee en een lunch.

Wat is er te doen?

– Fietskeuring door Bikelife te Groesbeek
– Testrit op diverse e-bikes (elektrische fietsen)
– Presentatie over veilig fietsen op een e-bike
– Presentatie over een aanschaf van een e-bike
– Fietsgym door een beweegdocent
– Fietsvaardigheidsparcours
– Gezamenlijke fietstocht.

Aanmelden

Er is plaats voor maximaal 35 deelnemers dus wees er snel bij! Aanmelden kan tot uiterlijk 28 april a.s. via de website van de fietsersbond : www.fietsersbond.nl/fietsinformatiedagen. U kunt ook een brief sturen naar de Fietsersbond, t.a.v. Fietsschool, Antwoordnummer 4309, 3500 VE Utrecht. Vermeld in die brief uw naam, adres, leeftijd, man/vrouw, of u een gewone- of elektrische fiets heeft en of u al of niet WA-verzekerd bent.

Meer weten? Bel met de fietsersbond, telefoonnummer 030 – 291 81 71. Dus bent u geïnteresseerd in de e-bike of heeft u er al een: kom dan naar de e-bikedag!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on E-Bikedag bij Op de Heuvel

Reageren is niet toegestaan.