Theatergroep “Kom Op”

Muziektheatergroep KomOp presenteert de nieuwe voorstelling ‘KomOp ontmaskerd’ in De Mallemolen.

KomOp is een initiatief van Pluryn. De dertien acteurs hebben verschillende achtergronden en beperkingen. Maar ze hebben ook één ding gemeen: hun liefde voor muziek, dans en toneel. Anderhalf jaar geleden kwam de groep voor het eerst samen. “De meesten hadden geen podiumervaring. We zijn begonnen met het scheppen van een klimaat waarin mensen zich vrij kunnen bewegen en bezig kunnen zijn. Langzaamaan werken we naar de voorstelling toe. En dan blijkt het een club die heel wat in zijn mars heeft”, vertelt regisseur Steef Verstegen. Naar de vaak verrassende talenten die iedereen heeft, verwijst ook de titel van de voorstelling: ‘KomOp ontmaskerd’.

De eerste voorstelling was op 31 maart, op donderdag 9 april is er een tweede voorstelling, deze begint om 19.30 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten € 5,-. Dat is inclusief een kopje koffie of thee. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Theatergroep “Kom Op”

Reageren is niet toegestaan.