Opening aanbouw Protestantse Kerk Groesbeek

Op zaterdag 11 april om 14:00 uur wordt de die nieuwe aanbouw van de Protestantse Kerk aan de Kerkstraat geopend door burgemeester Harry Keereweer.

Protestantse_Kerk_aanbouw_feestweek_2015-DGB

Dat doet hij samen met gemeentelid mevrouw Louise ter Haar. Er is een korte ceremonie waarin ook de naam van de aanbouw bekend wordt gemaakt. Aansluitend is er een open huis met een muzikaal programma dat klinkt als een (kerk)klok! Sara Kroos, William Smulders, Vivace & Pentium zullen die middag aanwezig zijn.

Ook de daarop volgende week zijn er tal van activiteiten waar inwoners en iedereen die het verder mee wil maken welkom zijn. Zo is er op dinsdag 14 april een open inloopochtend en op woensdag 15 april voor de kinderen een natuuractiviteit rond de kerk.

Meer informatie op www.pkn-groesbeek.nl. Met de nieuwe ruimte hoopt de protestantse kerk van Groesbeek tal van religieuze en culturele activiteiten te kunnen ondersteunen.

Klik hier voor de feestweek-flyer in .PDF-formaat.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Lambert

Het is gewoon stuitend dat er voor dit paviljoen toestemming is gegeven.
Een gedrocht tegen het oudste monument van ons dorp, gewoonweg belachelijk!!!!!!

Dit alles is ontstaan omdat met elkaar theedrinken na de dienst niet in de kerk zou kunnen en kennelijk al helemaal niet bij een lokale horeca-onderneming.
Het doel van een kerk is het samenzijn onder een dak, kennelijk hoort daar het koffie/theedrinken na de dienst niet bij en moest er een “aanbouw” buiten het zicht van de heer plaatsvinden.

klaas

ziet er niet uit dat bij gebouw jammer van het monument heel jammer

Marie

Een frietkot als aanbouw, maar ja de bedoeling is dat het protestantscentrum waar men na de dienst koffie en thee drinkt, daar was het ook voor bedoeld, plat gaat en voor veel geld aan een projectontwikkelaar verpatst wordt, zodat er weer eens appartementen gebouwd kunnen worden.

Dat krijg je als je een ex-gemeentesecretaris in je bestuur hebt.

wpDiscuz