Werkzaamheden Hulsbroek en Eversberg

Reminder: Op 20 april wordt de rotonde Hulsbroek/Mies (zie foto) afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Hoge Horst, Koningin Wilhelminaweg en de Cranenburgsestraat.

Rotonde Hulsbroek - De Mies. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Rotonde Hulsbroek – De Mies. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Het industrieterrein Mies is bereikbaar via de Kloosterstraat en de Ambachtsweg. Industrieterrein De Ren is bereikbaar via de Cranenburgsestraat. De afsluiting duurt tot zondagmiddag 26 april 17:00 uur.

Tijdens de afsluiting wordt de laatste laag asfalt en de definitieve belijning aangebracht. Op sommige gedeelten van het fietspad komt een rode asfaltlaag. De werkzaamheden zijn nog niet eerder uitgevoerd in verband met de lage temperaturen. Momenteel is het overdag warm genoeg om de werkzaamheden af te ronden.

Eversberg Kekerdom dicht voor groot onderhoud

De weg de Eversberg in Kekerdom loopt over in de Spaldropweg in Millingen. De Spaldropweg was eerder al onderhanden genomen en de Eversberg wordt daar nu op aangepast. Van 7 april tot 1 mei gaat de Eversberg daarom dicht voor groot onderhoud.

De wegkanten worden verstevigd zodat twee voertuigen beter kunnen passeren zonder in zachte bermen terecht te komen. Het doorgaande verkeer kan tijdelijk via Millingen rijden.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek-Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
klukkluk

Als er maar een duidelijke omleiding op komt niet zoals bij het kerkhof de heselenberg en een afsluiting van 4 maanden
Schande GEMEENTE.
Als Gemeente hoor je daar toezicht op te houden en de aannemmer er op te wijzen maar het is toch maar de wijk de stekkenberg.

wpDiscuz