Mantelzorgloop, Koffie Met.. en open eettafel

Steunpunt Mantelzorg MUG is een vrijwillige organisatie die ondersteuning biedt aan mantelzorgers door hen o.a. te informeren en hun belangen te behartigen. Voor de maand april staan de volgende activiteiten staan op de agenda:

De Mantelzorgloop

Op maandag 13 april is er een wandeling door het Groesbeekse bos. Deze wandeling is speciaal voor mantelzorgers. Nieuwe mensen ontmoeten, even wat ontspanning en een beetje zorg voor uzelf. De wandeling begint en eindigt altijd met een kopje koffie. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kom om 13.30 uur naar ‘De Baon’ (Stekkenberg 49). Het duurt tot ca 15.30 uur.

Koffie met.. De Zonnebloem

Op woensdag 22 april is de Koffie mèt De Zonnebloem. U bent tussen 14.00 -15.30 uur van harte welkom in ‘De Mallemolen’ (Kloosterstraat 11, Groesbeek). De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke handicap of langdurig zieken en heeft een divers aanbod van verschillende activiteiten. Dit kan een dagactiviteit zijn of een compleet verzorgde vakantie. Tijdens een Zonnebloemvakantie kan men zorgeloos genieten, dankzij aangepaste accommodaties en professionele verzorging. Wilt u als mantelzorger alles te weten komen over het werk van De Zonnebloem? Kom dan vooral naar deze koffie mèt! De toegang en het kopje koffie zijn gratis. U kunt zo binnen komen lopen, om te luisteren en andere mantelzorgers te ontmoeten!

Mantelzorg Open Eettafel

Op donderdag 23 april is de mantelzorg tafel. Er “even tussenuit” en gezellig met andere mantelzorgers een hapje eten bij de open eettafel in ’t Trefpunt van de Meent. Het duurt van 12.00 tot ca 13.00 uur. Er zijn weer plaatsen beschikbaar, u dient zich hiervoor aan te melden. Indien u hier interesse in hebt, kunt u contact met ons opnemen.

Voor meer informatie over het Steunpunt of over bovenstaande activiteiten, kunt u contact opnemen met Steunpunt Mantelzorg MUG, telefoon 06-13859106. Per e-mail [email protected]

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Mantelzorgloop, Koffie Met.. en open eettafel

Reageren is niet toegestaan.