Uitwisselingsconcert bij Fanfare Wilhelmina

Op zondag 12 april organiseert Fanfare Wilhelmina een uitwisselingsconcert.

Fanfareorkest Eendracht Afferden

Fanfareorkest Eendracht Afferden.

Fanfare Wilhelmina verwelkomt dan het fanfareorkest Eendracht uit Afferden Gelderland. Het fanfareorkest Eendracht mag op deze muzikale zondag om 11.00 uur het spits afbijten met een gevarieerd muziekprogramma.

Het fanfareorkest Eendracht maakt deel uit van Muziekvereniging Eendracht. Deze muziekvereniging is in 1908 opgericht. Vanaf 1991 heeft het fanfareorkest een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Het orkest is in zeven jaar tijd van de derde afdeling naar de ere-afdeling gestegen. In 2000 is het orkest Nederlands Kampioen geworden en in 2003 is Eendracht gepromoveerd naar de eerste divisie. Sinds 2008 komt het orkest uit in de tweede divisie. Fanfare Eendracht staat onder leiding van dirigent Paul van Gils. Enkele titels van het muziekprogramma van fanfareorkest

Eendracht zijn: Ministerie van Fanfare, The Swan on the Hill en Shinedown. Het publiek wordt na het optreden van Eendracht getrakteerd op een mooi intermezzo van het brass kwintet Variety. Vervolgens is het de beurt aan Fanfare Wilhelmina onder leiding van Louis van de Waarsenburg. Fanfare Wilhelmina laat het publiek onder andere genieten van filmmuziek waaronder Highlights from planes’’ uit de Disneyfilm Planes, en ‘’Back to the future’’, muziek uit de gelijknamige sciencefiction- film.

Fanfare Wilhelmina nodigt iedereen van harte uit voor dit uitwisselingsconcert, waar alle muziekliefhebbers onder het genot van een hapje en drankje kunnen genieten van diverse optredens. De entree is uiteraard gratis! Het repetitielokaal van Fanfare Wilhelmina Groesbeek aan de Kloosterstraat 7 is vanaf 10.00 uur geopend voor het publiek. Het eerste optreden start om 11.00 uur.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
miel fransen

Er is een prachtig programma samengesteld, van harte welkom op de Kloosterstraat 7.

wpDiscuz