[Foto’s / Video] Bijzondere Keverrit door Groesbeek

Groesbeek is zondag tijdelijk omgetoverd tot “Keverstad”. Het zou voor één persoon een bijzondere dag worden.


Een bijzondere dag voor Annebel. Foto en rechten: Damen Videoregistratie Groesbeek.

Een stoet van tientallen Kevers trok door Groesbeek. De parkeerplaats van de Canadese begraafplaats was de verzamelplaats. Het evenement is georganiseerd om Annebel (50) uit Groesbeek, een MS-patiënte die ook nog eens borstkanker heeft, een onvergetelijke dag bezorgen. En dit lukte!

Een van haar dromen was om eens een Keverrit mee te maken en dat gebeurde zondag dan ook; maarliefst 65 Kevers kwamen haar thuis in Breedeweg ophalen. Damen Videoregistratie Groesbeek was aanwezig om deze speciale dag met mooie foto’s en een prachtige video vast te leggen.

Multiple Sclerose (MS) is een chronische ziekte van het centraal zenuwstelsel. MS is tot op heden niet te genezen, maar de ziekte is wel af te remmen.


Foto’s met dank aan Damen Videoregistratie Groesbeek!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Annebel, ik hoop dat je een geweldige dag hebt gehad. Prachtig om te zien hoeveel kevertjes er mee hebben gedaan. Hopelijk brengt dat weer kracht voor een lange tijd. Veel sterkte en geniet van elke dag.

bellefante

Mooi gezegd henk

Lex van Garderen

Annebel het was erg gezellig om samen met jou in mijn ovaaltje een Kever rit te maken. Je bent een fantastische vrouw. Ook jouw
gehandicapte vrienden zullen trots op je zijn. Veel sterkte
de komende tijd. Lex,je weet wel uit Amersfoort.

leo en annie hermsen

Hallo Annebel veel sterkte de komende tijd

wpDiscuz