“Liever bewegen dan moe” voor 50+

Bent u vaak moe en komt u moeilijk in beweging? Ervaart u lusteloosheid en piekert u veel. Heeft u ook lichamelijke klachten?

Dan is de training “Liever bewegen dan moe” iets voor u! Het is een combitraining van 1 uur theorie en 1 uur bewegen. U krijgt door de training meer zelfvertrouwen en u voelt zich beter in uw lijf. Voor mensen die moeilijk in beweging komen en die weinig contacten hebben. Die last hebben van negatieve gedachten en veel piekeren. Onverklaarbare lichamelijke klachten kunnen ook een reden zijn te beginnen.

Start op dinsdagmiddag 26 mei van 14-16 uur in Sportzaal Biga, Cranenburgsestraat 112b in Groesbeek. Start bij voldoende deelnemers en deelname is gratis. Update 09-05-2015: Er zijn nog een aantal plaatsen vrij!

Door wie: Indigo in samenwerking met Kwiek Groesbeek
Duur: 7 bijeenkomsten van twee uur
Graag van te voren aanmelden bij Indigo via 026-3124483 of [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
kloeke

Precies het tegenovergestelde van onze ambtenaren….;)

Kawaman

Dit is juist bedoeld voor ambtenaren, ” normale 50+” kunnen niet sporten op dinsdagmiddag om 14.00 uur, die zijn dan aan het werk.

Jaap

Moet het niet 67+ zijn, omdat de meeste 50+ ers nog gewoon moeten werken?
Een beetje raar om te denken dan iedereen boven de 50 tijd zat heeft.

Amanda

Het lijkt mij dus bedoeld voor de kwetsbare groep 50 plussers (kunnen dus ook 70-ers of 80-ers zijn). Mensen die dus bijvoorbeeld zonder werk zitten, niet kunnen werken of met pensioen zijn. Er staat immers: voor mensen die moeilijk in beweging komen en weinig contact hebben.

wpDiscuz