Koningsdag 2015 in Groesbeek

Maandag 27 april wordt Koningsdag gevierd en zal ook Groesbeek weer oranje kleuren.

Koningsdag_Groesbeek_2015-DGB

Dit jaar vindt de traditionele Kindervrijmarkt zoals gebruikelijk plaats op het Dorpsplein in het centrum van Groesbeek. Aanmelden is niet nodig. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en de toegang is gratis.

Van 08:00 tot uiterlijk 15:00 uur zal het fraaie plein in het hart van Groesbeek worden overspoeld met kleedjes, tafeltjes en andere verkoopdisplays waarmee enthousiaste kinderen hun gebruikte spulletjes aanbieden tegen spotprijzen. Uiteraard zijn ouders en familie van harte welkom en kunnen ook genieten op de verschillende terrassen.

Er is leuke muziek en ieder uur is er een activiteit zoals MegaTwister, Discodansen, Goochel-acts en Ballonfiguren maken. Er wordt geschminkt en de winkels en horecagelegenheden zijn geopend.

Kinderen die willen deelnemen kunnen maandagochtend 27 april hun plekje uitzoeken onder het toeziend oog van de organisatie en vrijwilligers, die ook u verwelkomen deze feestelijke dag. Handelaren en aanbieders van partijen worden niet toegelaten. Zie voor meer info www.facebook.com/DorpspleinGroesbeek.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Koningsdag 2015 in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.