Afsluiting rotonde Zuidmolen

In de periode tussen 18 mei 2015 18:00 uur en vrijdag 22 mei 2015 18:00 uur voert de gemeente Groesbeek-Berg en Dal groot onderhoud uit aan de rotonde Zuidmolen (rotonde Mooksebaan – Gooiseweg – Pannenstraat – Herwendaalseweg) te Groesbeek.

Vernieuwde rotonde bij de Zuidmolen. Mei 2015. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Vernieuwde rotonde bij de Zuidmolen. Mei 2015. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Werkzaamheden

Om de werkzaamheden aan de rotonde op een veilige manier uit te kunnen voeren wordt de rotonde volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Een omleidingsroute staat ter plekke via borden aangegeven.

De rotonde krijgt een nieuwe asfaltlaag en het ‘eiland’ in het midden van de rotonde wordt vernieuwd en verruimd om de verkeersveiligheid op de rotonde te vergroten. Tijdens die werkzaamheden wordt ook een reparatie aan het riool uitgevoerd.

Consequenties verkeer

Het verkeer zal met behulp van borden worden omgeleid. De aanliggende woningen en bedrijven blijven hierdoor tijdens de werkzaamheden te allen tijden bereikbaar. Ook het tankstation bij de rotonde blijft bereikbaar. Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gewoon gebruik maken van de rotonde. De bussen rijden een aangepaste dienstregeling.

Vragen

Heeft u nog vragen? Dan kunt u zich per e-mail richten tot de heer. R. Rutten, projectleider Openbare Ruimte: [email protected]. U kunt ook telefonisch contact opnemen met hem via het verkorte telefoonnummer 14024.

Info

Hieronder volgen .PDF-bestanden met wat extra info (tekeningen) omtrent de werkzaamheden aan de rotonde Zuidmolen in Groesbeek.

Werkzaamheden rotonde Zuidmolen: omleiding lokaal
Werkzaamheden rotonde Zuidmolen: omleiding regionaal
Werkzaamheden rotonde Zuidmolen: tekening nieuwe situatie

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek-Berg en DalTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Piet

Even de omleidingsroute bekeken,wordt het eenrichtingsverkeer voor auto’s in de kerkstraat tijdelijk opgeheven?(omleidingsroute 4)

wpDiscuz