Buitenspeeldag 2015 organiseren? Het Sportteam helpt!

Op woensdag 10 juni is het weer zover: de nationale Buitenspeeldag.

Nationale_Buitenspeeldag-DGB

Ook in de gemeente Groesbeek-Berg en Dal zijn er dan volop mogelijkheden om activiteiten te organiseren. Wilt u zelf ook een activiteit organiseren, maar heeft u daarbij hulp nodig? Neem dan contact op met het Sportteam.

Zij kunnen u bijvoorbeeld helpen om een activiteit te bedenken die leuk is, maar niet teveel voorbereidingstijd kost. Of ze helpen u bij het aanvragen van een vergunning.

De medewerkers van Sportteam Groesbeek hebben brede ervaring in het opzetten van sport- en spelactiviteiten. Voor hun activiteitenagenda kunt u een kijkje nemen op: www.welzijngroesbeek.nl.

De Buitenspeeldag heeft ook een eigen website, www.buitenspeeldag.nl, die u al een heel eind op weg helpt. U treft er veel handige tips en weetjes aan. Iedere deelnemende locatie krijgt van Jantje Beton sowieso een gratis nieuwsbrief met tips en een promotiepakket, na aanmelding op de website. In het promotiepakket zitten posters en een spelactiviteit die u op de Buitenspeeldag in kunt zetten.

Vragen?

Heeft u vragen over de Buitenspeeldag en wilt u weten hoe het Sportteam u kan ondersteunen bij het opzetten van uw activiteit? Neem dan contact op met Simone Keulen ([email protected]) voor meer informatie.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek-Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Buitenspeeldag 2015 organiseren? Het Sportteam helpt!

Reageren is niet toegestaan.