Francois Gesthuizen in “De Tafel van Twee”

Zondag 3 mei is er weer een live-uitzending van het praatprogramma van Omroep Groesbeek; De Tafel van Twee.

Achilles '29-trainer Francois Gesthuizen. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Achilles ’29-trainer Francois Gesthuizen. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Achilles ’29-trainer Francois Gesthuizen is te gast. De presentatoren blikken met hem terug op twee jaar trainerschap bij deze vereniging en praten met hem ook over de vrij vroegtijdige mededeling dat hij kan vertrekken vanwege de komst van Eric Meijers. En welke ambities heeft hij in de nabije toekomst?

In het kader van de 70-jarige bevrijding is Jeanne Melchers ook aanwezig. Zij vertelt alles over haar inzet om de contacten (waar mogelijk) tussen oud-strijders en de Nederlandse (vooral Groesbeekse) samenleving in stand te houden. De maandelijkse column wordt deze keer uitgesproken door Martijn Schmiermann.

Het bestuur in oprichting van de lokale omroep Berg en Dal gaat op 30 april een informatie-avond beleggen voor haar medewerkers. Wellicht dat in de Tafel van Twee hierover nieuws te vertellen is. Wellicht via een bestuurslid van die lokale omroep.

Het programma is te beluisteren van 11.00 uur tot 13.00 uur. Maar u bent uiteraard ook welkom in de Mallemolen bij deze live-uitzending. De koffie en thee staan zoals gewoonlijk klaar. De presentatie is in handen van Gerrie Janssen en John Peters.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Francois Gesthuizen in “De Tafel van Twee”

Reageren is niet toegestaan.