[Foto’s] Tranendal tussen de Heuvels 2015

Op Hemelvaartdag 14 mei 2015 wordt alweer voor de 7e keer het leukste korenfestival uit de regio georganiseerd in het centrum van Groesbeek.

Tranendal_tussen_de_heuvels_2015-DGB

17 koren

Het gaat hierbij om 17 koren uit heel het land (o.a. Rotterdam, Dussen, Doornenburg, Maassluis) die zich rond het middaguur verzamelen op het Dorpsplein en tussen 12.45 uur tot 17.15 uur op diverse locaties in het centrum gaan optreden om hun repertoire aan de belangstellenden te laten horen.

Voor deze gelegenheid heeft het organiserende koor Ochaarm uit ons dorp, speciale smartlapkes gemaakt, deze unieke gadget kunt u bij het koor kopen en mag u niet missen voor uw volgende feestje.

Horeca-locaties

De deuren en terrassen van de volgende horeca-locaties staan open om plaats te bieden aan een optredens van de koren: Cafe Bar De Comm, Cafetaria Domino, grill en eetbar Dikkemik, Muziek Cafe Jamm-in, croissanterie Le Monde, lunch cafe de Kroon, IJssalon Passione, Eigenwijs eten en drinken, restaurant la Vie, het nieuwe biercafe en restaurant aan de Hoflaan “Den Drul” en op het Marktplein Cafe Hopmans.

Pannenkoekenbal voor Nepal

Bij Cafe Bar De Comm gaat Aarm Snuutje pannenkoeken bakken en verkopen t.b.v. Nepal. Aarm Snuutje (aka Bolle Smier en de Koekebakkers) zal in samenwerking met Café Bar De Comm Groesbeek en Drive-in discotheek Push-Inn een pannenkoekenbenefit organiseren: “Pannenkoekenbal voor Nepal”. Klik hier voor de Facebook-eventpagina

Zuidmolenbraderie

Ook na 17.15 uur is er muziek bij de diverse horecagelegenheden in het centrum en ook op het Dorpsplein kunt u meedeinen en genieten van de klanken van live muziek. Tegelijkertijd is er deze dag ook een oergezellige en afwisselende Zuidmolenbraderie met authentieke draaimolen. De braderie bij de Zuidmolen loopt door naar het centrum en is al jarenlang een echte publiekstrekker deze wordt gehouden van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Meer informatie over dit bijzondere festival en het programma kun je vinden in de programmafolder, op Facebook en op de website van het evenement.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Riny Pollaert-Scharenborg

Goedemorgen,

Ben op zoek naar de foto’s die dit jaar gemaakt zijn op het korenfestival in Groesbeek. En dan voornamelijk de groepsfoto an het eind van de middag.

Met vriendelijke groet Riny Pollaert-Scharenborg
0651882478

wpDiscuz