GOV organiseert “Groesbeek in Beweging”

Op zaterdag 27 juni 2015 staat het centrum van Groesbeek weer in het teken van gezondheid enbeweging. Dan organiseert de Groesbeeks Ondernemers Vereniging (GOV) het evenement voor de hele familie: ‘Groesbeek in Beweging’. Met de grote diversiteit aan activiteiten belooft het een gezellige dag te worden.

De ondernemers in het centrum presenteren zich op 27 juni met tal van producten en aanbiedingen op het gebied van een gezonde lifestyle. Laat je inspireren door de gezonde kookboeken bij de Bruna, probeer een vers fruitsapje uit de blender van Blokker. Loop een rondje door het dorp op StretchWalkers van Villastrada. Strijk neer op het terras van Dikke Mik voor een frisse zomersalade. Geniet die dag van extra korting op sportbh’s van De Lingeriewinkel of diverse soorten gehoorbescherming bij Optiek Groesbeek. Sluit de dag af met een rondje langs de verswinkels en maak kennis met bijzondere producten.

Springen voor De Zonnebloem

De ondernemers hebben ook dit jaar weer gekozen om tijdens Groesbeek in Beweging een lokale maatschappelijke organisatie centraal te stellen. Dit jaar is dat de lokale afdeling van De Zonnebloem. De Zonnebloem is er voor jong en oud met een lichamelijke beperking en bezorgen hen een leuke dag uit. We vragen zoveel mogelijk kinderen te komen springen op de Bungeetrampoline in de Kerkstraat. Spring mee voor maar €2,= De hele opbrengst is bestemd voor de Zonnebloem, want de attractie is mogelijk gemaakt door Hofmans Tapijten Cuijk.

Spelen voor Kinderen

Naast de Bungeetrampoline kunnen kinderen aan de hand van een stempelkaart een heel aantal spannende, leuke of avontuurlijke spelen langs. Wat te denken van het Megaballs Luchtkussen of de Reuze Bellenblaas. De spelen staan opgesteld door het hele centrum en worden begeleid door vrijwilligers van de Zonnebloem. Aan het einde worden mooie prijsjes ter beschikking gesteld door de SNS bank. De spelen staan opgesteld tussen 10.00 en 15.00 uur.

Kom zelf in beweging

Gaat u liever zelf ook met de voetjes van de vloer? Dat kan! Op het Dorpsplein verzorgt Total Spirit workouts om 11.30 en 13.30 uur. DJ-duo Dave de Bruijn en Bas Janssen en een dweilorkest zorgen voor veel muzikaal vermaak zodat stilzitten deze dag echt onmogelijk is.

Loterij met vele prijzen

De dag wordt afgesloten met een loterij waarbij vele prijzen zijn aangeleverd door de deelnemende winkeliers aan het activiteitenfonds. Op zaterdag 27 juni krijgt u tot 15.00 uur bij aankoop in één van de deelnemende winkels een lootje. Met dat lootje maakt u vanaf 15.15 uur kans op één van de vele prijzen. De loterij vindt plaats onder leiding van wethouder Sylvia Fleuren in de Kerkstraat nabij de DJ.

2014

In 2014 vond Groesbeek in Beweging voor het eerst plaats en was meteen een groot succes. Mede door de recordpoging Langste Broodje Gezond. De activiteiten worden georganiseerd vanuit het activiteitenfonds waar een groot deel van de centrumondernemers een jaarlijkse bijdrage aan levert.

De ondernemers nodigen u uit op zaterdag 27 juni van 10.00 – 15.30 uur. Hou Facebook in de gaten voor het laatste nieuws.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl



Tags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on GOV organiseert “Groesbeek in Beweging”

Reageren is niet toegestaan.