Docu op NPO3 over Groesbeeks muziektalent (14)

Sommige kinderen hebben ‘het’ gewoon, die worden met een zeldzaam talent geboren.

Don_Wolters_Groesbeek-DGB

Dansen, tekenen, filmen, schrijven, musiceren, ontwerpen of zingen. Al vanaf de wieg voelen ze een dwingende innerlijke noodzaak om te creëren, iets met hun talent te doen. In dit jeugdprogramma worden kinderen gevolgd met uitzonderlijke talenten op het gebied van kunst. Ze ontmoeten daarbij hun idool.

De 14-jarige Don Wolters uit Groesbeek speelt vanaf zijn 6e op alle mogelijke instrumenten – voor een groot deel zichzelf aangeleerd-, hij speelt in de schoolband en bij een slagwerkgroep en hoort in werkelijk alles muziek.

Zijn grootste wens is om naar het conservatorium te gaan en zo verder te gaan in de muziek. Dat is echter alleen mogelijk met goede schoolresultaten en leren is nou niet echt Don’s grootste hobby; hij besteedt liever al zijn tijd aan muziek.

Don ontmoet producer en percussionist BINKBEATS die hem helpt de beste melodieën te maken met verschillende samples en geluiden. Titaantjes volgt hem op school, tijdens zijn repetities, in de kapsalon van zijn moeder en als hij met zelfgemaakte geluiden en samples muziek componeert.

Op 10 mei 2015 is om 09:20 uur een korte docu over hem te zien in het jeugdprogramma “Titaantjes” op NPO3.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Docu op NPO3 over Groesbeeks muziektalent (14)

Reageren is niet toegestaan.