Ralph de Jongh in Bluesmoose café

Ralph de Jongh, de winnaar van de Dutch Blues Challenge 2014, komt op 20 mei 2015 naar Groesbeek om opnames te maken voor het blues-radioprogramma “BluesMoose”.

Ralph_de_Jong_Blues-DGB

Er worden opnames gemaakt voor de radio, maar tegelijkertijd ook voor op YouTube. Deze sessies heten BluesMoose cafe en worden gehouden in Cafe Bar de Comm in Groesbeek. En niet zonder succes, gezien het aantal van bijna 2 miljoen bezoekers op hun kanaal.

“Vol van leven en barsten van de energie,” dat is De Jongh ten voeten uit. “Zonder pijn is er geen echte blues en naast hoge pieken zijn er altijd diepe dalen.” Dit wil Ralph delen met zijn publiek. “Wat voor mij belangrijk is dat luisteraars voelen dat ze zelf invloed hebben op het leven, maar dan moeten ze wel vooruit durven kijken en de zon willen zien”

Er zijn gevoelige ballads en stomende stukken. De Jongh zal veel van zijn laatste CD (Sun Coming Up) ten gehore brengen. Deze CD is geproduceerd door De Jongh en Bas Mulder en op één liedje na zijn alle stukken uit de pen van Ralph zelf gevloeid. Puur en vanuit het hart geschreven.

BluesMoose cafe;
Locatie: Cafe Bar de Comm, Groesbeek
Entree; Gratis
Datum: 20 mei 2015
Aanvang: 20:00 uur
Einde: 22:00 uur

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Ralph de Jongh in Bluesmoose café

Reageren is niet toegestaan.