Fotolezing Helma Groenen over Noorwegen

Op 20 mei 2015 is er in de Groesbeekse bieb een fotolezing van Helma Groenen. Het onderwerp is “Noorwegen”.

Fotolezing_Helma_Groenen_Noorwegen-DGB

Groenen is geboren aan de rand van het natuurreservaat “De Bruuk” in Groesbeek. Zij kreeg de natuur al met de paplepel ingegoten en de liefde voor al wat buiten te zien is speelt een belangrijke rol in haar leven. Om al dit moois met anderen te delen probeert zij door middel van foto’s iedereen het bijzondere van de natuur te laten zien.

Sinds enige tijd is ze meer bij haar gevoel gekomen en fotografeert ze daardoor meer intuïtief. Maar ook de techniek wordt door ervaring steeds verbeterd. Hierdoor is er een duidelijke groei te zien in haar werken.

Sinds 2000 is zij lid van de Vereniging van Natuurfotografen Nijmegen en heeft daar met collega-fotografen vele goede ervaringen opgedaan in gezamenlijke workshops over allerlei onderwerpen. In 2010 ging ze met collega’s Marcel Braam en Hein Valk naar Noorwegen om de mooiste plekjes en de herfstkleuren daar vast te leggen. Ze bezochten de Nationale parken Rondane en Dovrefjell en Grimsdalen. Later keerden de twee mannen terug om het Noorderlicht te fotograferen en ook hiervan zijn enkele prachtige opnames te zien.

Aanvang 20:00 uur, Kloosterstraat 13 in Groesbeek (Mallemolen). Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd en de toegang is gratis!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Fotolezing Helma Groenen over Noorwegen

Reageren is niet toegestaan.