Actie Aarm Snuutje: meer dan € 2300,- voor Nepal

De pannenkoekenactie van (SV)CV Aarm Snuutje, in samenwerking met Cafe Bar De Comm, heeft vooralsnog € 2311,- opgeleverd. Dat heeft de carnavalsvereniging donderdagavond laten weten.


Men was druk bezig met het bakken van de koeken. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De aardbevingen in Nepal zijn de aanleiding van het “Pannenkoekenbal” dat donderdagmiddag en -avond in Groesbeek werd gehouden. Tijdens de eerste zware beving eind april zijn meer dan 8.000 mensen om het leven gekomen, bijna 18.000 mensen raakten gewond. Deze week werd het land opnieuw getroffen door een aardbeving.

Een vriend van Aarm Snuutje, Jimi Oostrum, werkt al negen jaar in Nepal en met de actie hoopt men wat geld bij elkaar te krijgen, dat goed gebruikt kan worden voor hulp. Oostrum is werkzaam bij UNICEF. Aarm Snuutje heeft eerder al laten weten dat het met Oostrum zelf goed gaat.

De mensen die geen pannenkoek konden eten, maar wel graag willen doneren kunnen dat alsnog doen. Een donatie kan worden overmaakt op rekeningnummer NL12 RABO 0141 3033 28
T.N.V: RWH de Waal
O.V.V: Nepal
“Aarm Snuutje zorgt er voor dat het geld rechtstreeks bij Jimi terecht komt. Wij hebben geen strijkstok!”

Op Hemelvaartsdag was er in het centrum van Groesbeek van alles te beleven. Het goede weer zorgde voor veel drukte in het dorp, waaronder dus ook op de locatie waar de pannenkoeken werden gebakken.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Super goed initiatief!!! Mooi gebaar.. Zo heeft Pluryn locatie de treffers ook bijgedragen aan t behalen van dit bedrag. Zij hadden met een aantal clienten bloemen vaasjes gemaakt en deze verkocht! Zij hadden een bedrag van meer dan €300,- opgehaald en aan Arm snuutje overhandigt!! Deze flesjes zijn ook tijdens Hemelvaart nog verkocht. Mooie samenwerking.

wpDiscuz